Golf 6 Blog

De populairste autoverlichting voor Golf 6

LED- en xenonverlichting zijn een perfecte match met de Golf 6. Bij Xenonlamp.nl bieden we veel mogelijkheden op het gebied van verlichting en accessoires voor dit specifieke model. We hebben al een mooie selectie voor je klaargezet: van Golf 6 LED koplampen tot Golf 6 xenon. Heb je specifieke vragen over de mogelijke upgrades voor jouw auto? Neem dan contact met ons op, onze specialisten denken graag met je mee. 

 

 Golf 6 led achterlichten

 

Golf 6 LED achterlichten

Geef je achterlichten een upgrade van halogeen naar LED, met de Golf 6 achterlichtunits. Zoals met de Red Clear V2 of de Red Smoke V2. Op al onze Golf 6 LED achterlichten zit 12 maanden garantie. Ook bieden we bij Xenonlamp.nl een speciale ‘niet mooi geld terug garantie’. Mocht je na de montage niet tevreden zijn over het resultaat, dan kan je de lampen terugsturen.

Bekijk hier alle Golf 6 led achterlichten

 Golf 6 koplamp


Golf 6 LED koplampen

Met Golf 6 LED koplampen creëer je echt een bijzondere look. Een populaire keuze is zijn de OSRAM XENARC koplampen, die zorgen voor 70% meer licht en 40% witter licht. Of wat dacht je van de Black Red unit? Al onze LED units zijn geschikt voor de openbare weg en beschikken over een E-keur.


 Bekijk hier alle Golf 6 led koplampen

 D2S xenon golf 6

Golf 6 xenon

Naast Golf 6 LED verlichting is ook xenon nog altijd een populaire verlichtingskeuze. OSRAM en Philips bieden een ruim aanbod met Golf 6 xenonverlichting. Een populaire lijn is de OSRAM Cool Blue Intense. Ook met de OSRAM Night Breaker zorg je voor meer lichtopbrengst, witter licht en een langere lichtbundel.

Bekijk hier alle Golf 6 xenonverlichting
  

 

Scroll to top