Philips ColorVision Halogeen Verlichting

Philips ColorVision kleurt uw autolampen in het blauw, groen, geel of paars. Deze Philips ColorVision lampen leveren een heldere lichtbundel met een kleurrijke xenonlook! Met deze lampen geeft u een persoonlijk tintje aan uw autoverlichting! Deze lampen zijn wettelijk goedgekeurd met een bijgevoegd certificaat.


Waarom Philips ColorVision ?

  • Intense Kleuren Xenonlook Licht.
  • 100% Wettelijk Goedgekeurd 100% Kleurrijk.
  • +60% Meer zicht door de maximale helderheid.

Filteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Philips ColorVision Specificaties

  • Voltage: 12V
  • Wattage: 55W
  • Kleur: 3350 Kelvin
  • Lichtopbrengst: 1500 Lumen
 

Philips ColorVision Autolampen

Effectief licht met een kleurtemperatuur van 3350 Kelvin zorgt ervoor dat uw koplampen wegmarkeringen en verkeersborden beter reflecteren. Gekleurde autoverlichting die ook nog eens wettelijk goedgekeurd is! De Color Vision lampen voldoen aan de ECE voorschrifte, en worden geleverd met een bijgevoegd certificaat ter bewijs.

De lampen geven tot wel 60% meer lichtopbrengst, en zorgen ervoor dat u duidelijker zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Het zicht neemt toe met een extra van 25 meter, vergeleken met standaard halogeen lampen!

Philips nieuwste coating technologie voegt een kleurrijk tintje toe aan de koplampen! Dankzij een speciale coating op de halogeenlamp, kleurt de Philips lamp in een kleurrijk tintje die in overeenstemming is met de Europese voorschriften. Zo heeft u een kleurrijke rijbeleving terwijl de lamp een helder wit licht geeft!

24/7

Xenonlamp.nl levert Philips autoverlichting nog de volgende dag in huis, tegen de scherpste prijzen!

Scroll to top