+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

H11 led autolampen

Het product waar u naar op zoekt bent, is helaas uit ons assortiment gehaald. De reden hiervan is dat recentelijk de wetgeving inzake autoverlichting zonder E-keurmerk is aangepast. Dit heeft als gevolg dat producten zonder E-keurmerk, behalve geschikt voor binnenverlichting, niet meer verkocht mogen worden.

Meer weten? Lees hier meer over de wetgeving omtrent autoverlichting zonder E-keurmerk.

 

De H11 led  lampen kenmerken zich door een knikje in de voet van de lamp en zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo is deze H11 lamp niet alleen te gebruiken als grootlicht, maar ook als mistlicht. Een uitstekende taak voor deze H11 led gezien zijn  zeer heldere lichtbundel. De lamp is ook nog eens een stuk feller dan zijn halogeen gelijke. Vervangen is dan ook zo gedaan doordat deze fitting precies hetzelfde is als de halogeen H11 fitting die zich hoogstwaarschijnlijk in uw auto bevindt.

Bekijk hieronder al onze H11 led mist- en grootlichten van de hoogstaande kwaliteit en bestel direct!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Mistlicht of grootlicht voor de H11 lamp

De mist- en grootlichten in ons assortiment zijn in verschillende lichtsterktes verkrijgbaar. Zo kunt u voor het fellere 4000 lumen licht gaan of voor het iets zachtere 3000 lumen licht. Het voordeel van led verlichting is dat het een heel heldere lichtbundel heeft. Hierdoor is de lichtopbrengst beter in slecht weer zoals bij mist en harde regen. De H11 led mistlampen schijnen hun lichtbundel namelijk onder de mistbank door om zo het wegdek te verlichten. Dit maakt deze lamp zeer effectief voor het gebruik bij mist. Door de kenmerkende helderheid van de H11 led is deze lamp ook een aanrader om te gebruiken als grootlicht.  

De H11 led lampen zelf installeren

De fitting van uw H11 halogeenlamp komt overeen met de H11 led. Het installeren van uw nieuwe autolampen is dan ook ontzettend simpel en werkt volgens het plug & play principe. U draait simpelweg de H11 lamp led in de fitting en deze is klaar voor gebruik. Zo kunt u de halogeenlampen makkelijk vervangen voor fellere led lampen.

H11 led lamp kopen bij Xenonlamp.nl

Als een u H11 lamp wilt kopen, bent u bij Xenonlamp.nl aan het juiste adres. Alle led lampen in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en leveren de beste lichtopbrengst die op dit moment verkrijgbaar is. Zo bent u altijd voorzien van een lamp van topkwaliteit.