+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

H3 led lampen voor uw auto

Het product waar u naar op zoekt bent, is helaas uit ons assortiment gehaald. De reden hiervan is dat recentelijk de wetgeving inzake autoverlichting zonder E-keurmerk is aangepast. Dit heeft als gevolg dat producten zonder E-keurmerk, behalve geschikt voor binnenverlichting, niet meer verkocht mogen worden.

Meer weten? Lees hier meer over de wetgeving omtrent autoverlichting zonder E-keurmerk.

 

h3 led autolampDe H3 led lampen zijn geschikt om te gebruiken als zowel dim-, groot- en mistlicht. Dit is niet verrassend, aangezien ze tussen de 4000K en 6500K komen en goed zijn voor maar liefst 4000 lumen. Ondanks hun multifunctionele inzetbaarheid wordt de H3 led het meest gebruikt als mistlicht. De juiste toepassing gezien de uitstekende competenties van deze lamp. De H3 led kent namelijk een hoge lichtopbrengst en uitstekende lichtkwaliteit. Bijkomend voordeel is de eenvoudige plug & play installatie van deze H3 lamp.

Bekijk hieronder alle H3 led lichten en bestel direct!


Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gebruik van H3 led als mist-, groot- of dimlicht

Hoewel de H3 led een relatief kleine lamp is waardoor je zou verwachten dat de lichtopbrengst wat tegen kan vallen, is dit bij de lampen van Xenonlamp absoluut niet het geval! Deze autolamp komt met een sterkte van 4000 Lumen toch goed uit de bus. Dit maakt hem dan ook zeer geschikt om te gebruiken als zowel mist-, groot- en dimlicht. Tevens heeft u bij Xenonlamp.nl keuze uit vele verschillende soorten en maten H3 lampen. Zo zit er altijd wat voor u tussen.

De H3 lamp zelf installeren

Naast het feit dat deze led enorm zuinig is, is deze ook eenvoudig te vervangen voor uw huidige H3 autolamp. Het systeem is namelijk plug & play, wat betekent dat er verder geen ingewikkelde aanpassingen gedaan hoeven te worden. U hoeft alleen de lamp met de stekker in de fitting te steken en deze is klaar voor gebruik. Heeft uw auto een boordcomputer? Overweeg dan het gebruik van Canbus H3 LED verlichting. Deze lampen werken probleemloos samen met uw boordcomputer.

H3 led lamp kopen bij Xenonlamp.nl

Als een u H3 lamp wilt kopen, bent u bij Xenonlamp.nl aan het juiste adres. Alle led lampen in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en leveren de best verkrijgbare lichtopbrengst. Zo bent u altijd voorzien van een lamp van topkwaliteit.