+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

H4 led lampen

Het product waar u naar op zoekt bent, is helaas uit ons assortiment gehaald. De reden hiervan is dat recentelijk de wetgeving inzake autoverlichting zonder E-keurmerk is aangepast. Dit heeft als gevolg dat producten zonder E-keurmerk, behalve geschikt voor binnenverlichting, niet meer verkocht mogen worden.

Meer weten? Lees hier meer over de wetgeving omtrent autoverlichting zonder E-keurmerk.

 

Een van de meest voorkomende maten onder autolampen is de H4 fitting. Deze fitting, gecombineerd met het zuinige en felle LED, is een interessante oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame én veilige lichtbron voor in zijn auto. De H4 led lampen geven namelijk een perfect lichtbeeld en hebben een nagenoeg vergelijkbare lichtopbrengst als Xenon lampen, ook wel HiD (High Intensity Discharge) lampen genoemd.

Bekijk hieronder al onze H4 led lichten van hoogstaande kwaliteit en bestel direct!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De H4 als dimlicht gebruiken

De H4 fitting is een maat die meestal gebruikt wordt voor het dimlicht, maar vaak is led nog niet sterk genoeg. Xenonlamp.nl is echter de eerste die een hoogstaande H4 led autolamp in het assortiment heeft. Alle H4 led lampen in ons assortiment kunnen gebruikt worden als dimlicht. Zo bent u verzekerd van een goed werkende led die vergelijkbaar is met Xenon licht.

De H4 led lampen zelf installeren

Het installeren van uw nieuwe H4 led autolampen is een fluitje van een cent. Er is geen ingewikkelde montage nodig van bijvoorbeeld de ballasten. Verder hebben de H4 led’s een halogeen fitting waardoor ze moeiteloos in uw huidige H4 koplampen passen. Na aankoop van uw H4 verlichting krijgt u ook nog eens 12 maanden garantie op de autolampen! Mocht er dus iets niet helemaal in orde zijn, dan kunt u het product probleemloos aan ons retour sturen.

H4 led lampen kopen bij Xenonlamp.nl

De H4 led is een hoogstaande, zuinige en gemakkelijk te installeren lamp die verkrijgbaar is in verschillende tinten wit. Als een u H4 lamp wilt kopen, bent u bij Xenonlamp.nl aan het juiste adres. Alle led lampen in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en leveren de beste lichtopbrengst die op dit moment verkrijgbaar is. Zo bent u altijd voorzien van een lamp van topkwaliteit.