Philips XtremeVision Moto +100% Blister - H7

SKU
4820.00.11
Niet op voorraad
€ 18,95
 • 1 lamp
 • Tot 100% meer zicht
Gegevens

U wil op uw motor een maximaal niveau van zichtbaarheid 's nachts ?

Dat kan vanaf nu met :

Xtreme Vision Moto, de nieuwste serie Philips halogeen lampen met halogeenaansluiting (12V) voor reflector koplampen die in deze geheel vernieuwde samenstelling vanaf nu een lichtbundel geeft die veel verder draagt. Wel to 100% meer. Deze Xtreme Vision Moto is dus uitstekend te gebruiken voor uw motor.

Deze Xtreme Vision Moto halogeenlamp, die identiek is aan de lamp voor de auto, heeft de volgende kenmerken :

 • Quarts glas
 • Halogeen lamp die als verbeterd product een nieuwe samenstelling gasvulling voor maximale zichtbaarheid op de weg heeft
 • geeft door de speciale en geavanceerde coating mooi wit licht op de rijweg en in de koplamp licht met een kleurtemeperatuur van 4300K
 • dubbele levensduur door de aangepaste gasdruk en -samenstelling.
 • beter bestand tegen trillingen door de verstevigde houder. Specifiek voor motoren komt deze verbeterde samenstelling bij de Xtreme Vision Moto de levensduur ten goede en is dus van groot belang.
 • 100% meer licht op de rijweg waardoor de Xtreme Vision Moto halogeenlamp dit maximale niveau van zichtbaarheid 's nachts voor zowel de auto als de motor kan leveren.
 • Zien en gezien worden zoals nooit tevoren !!! Dit is voor Philips het doorslaggevend uitgangspunt geweest bij het vernieuwde en sterk ontwerp van de halogeen lamp.
 • Als blister van 1 lamp is deze Xtreme Vision Moto, voor zowel auto als motor, leverbaar in de maten H4 en H7.

Deze lamp van Philips is volledig gehomologeerd (voldoet aan ECE R37 regelgeving). FABRIEKSGARANTIE, APK goedkeur + E-keurmerk; de door PHILIPS afgegeven fabrieksgarantie wordt natuurlijk aan de klanten door gegeven! Als onverhoopt toch een lamp binnen die termijn kapot gaan, krijg je door tussenkomst van Philips gewoon een nieuwe.

Een test die in opdracht van het duitse tijdschrift "Auto en Motorsport" is uitgevoerd heeft aangetoond dat de Xtreme Vision in de top 3 van de producten staat.

De test en bijbehorende resultatentabel kunt u overigens hier bekijken !!

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode fabrikant

12972XVBW

Produktcode 4820.00.11
EAN 87279003515141
Maat H7
Kleur 4300k
Technologie Halogeen
Voltage 12
Aantal per verpakking 1
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Motor
E Keurmerk Ja
Fabrikant Philips
Garantie Fabrieksgarantie
Verzendkosten € 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips XtremeVision Moto +100% Blister - H7
Uw waardering
Verzendinfo Standaard

Voor briefpost (post die door de brievenbus past, zoals stadslichten en knipperlichten) hanteren wij een tarief van 1,99 euro. Pakketten kosten 4,95 euro en bij een bestelling vanaf 50 euro betaalt u bij ons geen verzendkosten. De verzendkosten staan bij elk produkt vermeld onder het tabblad 'Extra informatie' 

Bevestigingsmail

Wanneer u een bestelling plaatst bij Xenonlamp.nl, krijgt u per email een orderbevestiging. Als u voor 22:00 uur bestelt, heeft u uw pakketje de volgende werkdag in huis

Daarbij ontvangt u op de dag van verzending een email met een linkje naar de PostNL-website met het track en trace nummer. Hier kunt u uw pakketje op de voet volgen, en wordt u constant op de hoogte gehouden in welk stadium uw pakket zich bevindt. 

Bestellen en verzenden naar het buitenland

Voor verzendingen naar het buitenland, zoals Belgie en Duitsland en overige Europese landen, hanteren wij afzonderlijke tarieven. 

   Briefpost      Pakketten   
 Belgie  € 1,99  € 4.95
 Rest of Europe     € 1,99  € 9,-
 Orders vanaf € 50,-     Gratis  Gratis 


Betalen op de meest veilige manier

U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, vooruit betaling en achteraf betalen.

Xenonlamp.nl maakt gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) technologie om u de veiligste, best beveiligde winkel ervaring te bieden die mogelijk is. SSL technologie gebruikt encryptie voor gevoelige informatie zoals wachtwoorden en adres-gegevens. De gehele webshop (dit wil zeggen het gedeelte waar de artikelen zich bevinden, uw persoonlijke informatie wordt ingevoerd en het betaalverkeer plaatvindt) is beveiligd met SSL-verbindingen, zodat al uw informatie beveiligd is voor misbruik door derden.

FAQs Xenonverlichting

 

Aankoop van Xenon en LED produkten

Het bestellen van de juiste lamp kan soms lastig zijn. Met onderstaand stappenplan wordt het een stukje eenvoudiger.

 

1. Welke maat hebt u nodig?

Dit kunt u eenvoudig opzoeken met behulp van onze fittingzoeker

 

2. Heb ik een Canbus uitvoering nodig?

Is uw auto uitgerust met een boordcomputer? Wanneer u een foutmelding krijgt als een lampje stuk is, is uw auto inderdaad uitgerust met een boordcomputer, en moet u kiezen voor een Canbus variant.

Het canbus-systeem meet de stroomafname van bijna iedere lamp in uw voertuig. Een kapotte lamp neemt geen stroom meer af en dan krijgt u dus de melding van een defecte lamp op uw dashboard.

Als u xenon of LED verlichting in uw voertuig wil gaan plaatsen, weet u dus bij voorbaat dat deze energiezuinige lamp minder energie nodig heeft dan de oorspronkelijke lamp om een maximale lichtopbrengst te geven. Deze lagere energie afname wordt het canbus-systeem gemeten en om een melding te voorkomen dient u canbus produkten te gebruiken. De boordcomputer meet dan geen grote afwijking van de standaard waarden en denkt derhalve dat er niks aangepast is.

 

3. Welke kleur wilt u?

Voor Xenon verlichting zijn deze kleuren beschikbaar (afhankelijk van het produkt, dit staat vermeld in de omschrijving van het betreffende produkt):

 • 3000K (geel retro look)
 • 4300K (geel-wit)
 • 5000K (helder wit)
 • 6000K (wit)
 • 8000K (wit - blauw)
 • 10000K (blauwig)
 • 12000K (paarsachtig)
 • 14000K (violet)

 Voor LED produkten staan deze kleuren vermeld bij het produkt

 

4. Heb ik een R-lamp of C-lamp nodig (alleen van toepassing bij Xenon produkten)?

Wat is een R-lamp?

De R-lampen, zoals bijvoorbeeld de H7-R lamp is speciaal ontwikkeld voor koplampen met een reflector, het meest traditionele lichtbundelsysteem. Indien u geen volledig dichte reflector in uw koplamp heeft, is er kans op strooilicht. Dit wil zegen dat het lichtbeeld enigzins vertroebelt omdat u er een veel sterkere lamp inzet (de xenonlamp) en hierdoor licht "ontsnapt" uit de traditionele reflector. De volledig dichte reflector wordt ook wel "paddestoel" genoemd. Bij dit soort reflector heeft u GEEN speciale R lampen nodig.

Het probleem met de reflectorspiegels, is dat het onderste gedeelte van de spiegel terug omhoog schijnt. Zet je er een gewone H7 xenon kit in, zonder de afgemarkeerde stukken die de H7R wel heeft, dan gaat het licht onderaan terug omhoog schijnen, recht in de ogen van je tegenliggers. Het andere nadeel van een reflectorspiegel is dat je aflijning nooit echt heel mooi is in vergelijking met een projector.

Let op: heeft u een lens koplamp met een glazen bolletje waar de lamp achter zit, dan heeft u de R lampen niet nodig. Indien u vragen heeft over de lampen die u nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen.

Wat is een C-lamp?

Deze zijn speciaal ontwikkeld voor korte reflector koplampen. Het betreft lampen die ongeveer de helft van de lengte hebben in vergelijking met gewone xenonlampen. Deze lampen zijn ontwikkeld voor auto's met koplampen waar en normale xenonlamp niet (of heel lastig) inpast, zoals de BMW 1 serie of de Alfa 146. De gewone lamp raakt de reflector aan omdat deze te lang is. Hierdoor kan een verkeerd lichtbeeld ontstaan of u kunt zelfs schade aan uw koplamp veroorzaken doordat de reflector verbuigt. Dit betekent APK afkeur!

 

5. Wat is het verschil tussen een BA15s, BAU15s, BAY15s, BA15d, BAU15d en BAY15d fitting?


 

Scroll to top