X-Line van Xenonlamp.nl

X-Line, High Quality LED verlichtingslijn van Xenonlamp.nl

 

LED verlichting is sterk in opkomst als verlichting voor auto, motor en vrachtwagen. Dit is niet vreemd als je bedenkt dat LED verlichting eindeloos veel voordelen heeft ten opzichte van halogeen verlichting.

LED is aanzienlijk zuiniger dan halogeen verlichting, de levensduur is gemiddeld 8-10 keer langer dan halogeen en LED is een robuuste lamp, waardoor het minder snel kapot zal gaan door trillingen en schokken. Een eigenschap die zich perfect leent voor voertuig verlichting.

De afgelopen jaren is de verlichtingsmarkt overspoeld met LED autoverlichting in alle soorten en maten. Wij van Xenonlamp.nl waren de eerste die met de LED varianten voor stadslicht en kentekenverlichting op de markt verschenen. Hierdoor hebben we jarenlange ervaring op kunnen doen met de verschillende merken en fabrikanten.

Dit betaalt zich nu uit in de beste LED verlichting die verkrijgbaar is: Onze exclusieve X-Line verlichtingslijn.

 

De ontwikkeling van Canbus LED verlichting

Canbus LEDMaar naast de ontwikkeling van LED verlichting, ontwikkelen voertuigen zich ook in razend tempo. Vandaag de dag wordt elke nieuwe auto en vrachtwagen uitgerust met een boordcomputer, en dit is meteen de grootste uitdaging wanneer het aankomt op het vervangen van verlichting.

Bij oudere auto's is het eenvoudig om een halogeen lamp te vervangen door zijn LED tegenhanger, maar bij nieuwe auto's krijg je al snel een foutmelding van de boordcomputer. De boordcomputer is namelijk geprogrammeerd op de afname van stroom door halogeen verlichting. Wanneer je de standaard halogeen lamp vervangt door de zuinigere LED lamp, merkt de boordcomputer dit op, en geeft een foutmelding.

LED verlichting neemt namelijk zo weinig stroom af in vergelijking met halogeen dat de boordcomputer meent dat de lamp kapot is.

Om deze foutmeldingen te voorkomen, is Canbus LED verlichting op de markt gebracht. Deze LED verlichting heeft een ingebouwd weerstandje, waarmee de foutmelding op de boordcomputer omzeild wordt.

 

X-Line High End Quality LED verlichting

Doordat auto's zich zo snel ontwikkelen, zal de LED verlichting mee moeten groeien. We zien dan ook Canbus LED die alsnog foutmeldingen geeft, vooral bij nieuwere auto's.

Of we krijgen te maken met modellen die ontzettend lastig zijn wanneer het aankomt op het monteren van LED verlichting, zoals de dagrijverlichting 

van de Opel Corsa en Volkswagen UP 

Daarvoor hebben wij de X-Line LED verlichtingslijn op de markt gebracht. Het X-Line assortiment bevat naast normale LED verlichting een uitgebreid assortiment aan Canbus LED verlichting, die u zonder zorgen kunt monteren in elk voertuig.

Met de lampen uit deze lijn bent u namelijk altijd verzekerd van de beste kwaliteit als het aankomt op LED en Canbus LED verlichting.

X-Line High Quality LED


Deze lampen zijn uitvoerig getest door een expertgroep, en daardoor zijn wij in staat om lampen aan te bieden van de hoogste kwaliteit en gegarandeerd geen foutmeldingen zullen geven in uw voertuig.

 

De X-Line produkten zijn uiteraard verkrijgbaar in onze webshop, maar ook in onder andere de vestigingen van Automat

Scroll to top