HB4 / 9006 Xenon verlichting

Zoekt u naar middelen om uw auto te vernieuwen? Dan kunt u met de HB4 lampen van Xenonlamp.nl veel bereiken. Deze xenon lampen (ook wel 9006 lamp genoemd) kunnen breed worden ingezet. Zo kunt u deze gebruiken als zowel mist-, groot- en dimlicht. Tevens is het mogelijk om de HB4 lamp in een groot spectrum van kleuren te krijgen. Deze tinten liggen tussen de 3000K en 30000K! Zo zit er altijd wel iets tussen wat bij u past.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toepassingen van HB4

De kleur van het licht dat wordt aangeduid met de K (staat voor Kelvin). De huidige kleurtint van uw lichten hoeft niet exact de kleur te hebben als uw nieuwe lichten. Wel raden wij aan om beide lampen te vervangen om kleurverschil in uw lampen te voorkomen. Beschikt u over een auto met een boordcomputer? Kies dan voor een Canbus set! Zo voorkomt u foutmeldingen op uw boordcomputer als u gaat rijden.

HB4 & 9006 xenon lampen zelf installeren

De 9006 xenon lampen (ofwel HB4) kunnen zonder enige moeite vervangen worden. Net als veel van onze andere producten zijn deze HB4 xenon lampen namelijk eenvoudig te verwisselen. Het werkt volgens het handige plug & play principe van Xenonlamp.nl, waarbij u de nieuwe lamp eenvoudig in kunt steken in de al bestaande fitting. Wilt u voor het complete plaatje gaan? Kies dan voor een complete ombouwset. Met de HB4 lamp ombouwset bouwt u de 9006 lampen gemakkelijk in in uw auto met de meegeleverde inbouwhandleiding ter begeleiding.

Alle HB4 xenon lampen in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en leveren de best verkrijgbare lichtopbrengst. Zo bent u altijd voorzien van een xenon HB4 lamp van topkwaliteit.

Scroll to top