+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

H7R lamp

Het product waar u naar op zoekt bent, is helaas uit ons assortiment gehaald. De reden hiervan is dat recentelijk de wetgeving inzake autoverlichting zonder E-keurmerk is aangepast. Dit heeft als gevolg dat producten zonder E-keurmerk, behalve geschikt voor binnenverlichting, niet meer verkocht mogen worden.

 

Meer weten? Lees meer over de wetgeving omtrent autoverlichting zonder E-keurmerk.

Wat is een H7R Xenon lamp?

De R-lamp, zoals bijvoorbeeld de Xenon H7R lamp, is speciaal ontwikkeld voor koplampen met een reflector, het meest traditionele lichtbundelsysteem. Indien u geen volledig dichte reflector in uw koplamp heeft, is er kans op strooilicht. Dit wil zeggen dat het lichtbeeld enigzins vertroebelt omdat u er een veel sterkere lamp inzet (de xenonlamp) en hierdoor licht "ontsnapt" uit de traditionele reflector. In dit geval is de Xenon H7R lamp de perfecte oplossing.

De volledig dichte reflector wordt ook wel "paddestoel" genoemd. Bij dit soort reflector heeft u GEEN speciale R lampen nodig.

H7R Xenon verlichting voor reflector koplampen

Het probleem met de reflectorspiegels, is dat het onderste gedeelte van de spiegel terug omhoog schijnt. Zet je er een gewone H7 Xenon kit in, zonder de afgemarkeerde stukken die de H7R Xenon wel heeft, dan gaat het licht onderaan terug omhoog schijnen, recht in de ogen van je tegenliggers. Het andere nadeel van een reflectorspiegel is dat je aflijning nooit echt heel mooi is in vergelijking met een projector.

Let op: heeft u een lens koplamp met een glazen bolletje waar de lamp achter zit, dan heeft u de R lampen niet nodig. Indien u vragen heeft over de lampen die u nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.