+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Het verhaal van Igor, onze Xenonlamp fotowedstrijd winnaar!

Igor Matera is de trotse eerste winnaar van de Xenonlamp fotowedstrijd op Facebook. Hij had uiteindelijk de meeste stemmen (uitgebracht door onze volgers) en het beste oordeel van de jury. Dit verdiend natuurlijk dan ook de eerste prijs! We hielden een kort interview met Igor, over zijn passie voor auto’s en verlichting. Lees hieronder de reactie van Igor.

Allereerst: gefeliciteerd vanuit Xenonlamp met de overwinning, Igor! Zou je wat meer over je auto en specifiek over de verlichting kunnen vertellen?

Igor: Ik ben in het bezit van een Audi A1, met OEM Matrix BiXenon verlichting. Met aanpassingen aan mijn huidige auto ben ik druk bezig sinds februari dit jaar, maar ik pas al auto’s aan vanaf mijn 18e. Ben nu 36 jaar, dus dat is alweer de helft van mijn leven!

Wat staat er nog op je wishlist?

Igor: Ik zou nog graag mijn voorste knipperlichten vervangen voor LED Canbus van Xenonlamp.nl, maar dit is natuurlijk wel een investering. Op langere termijn nog genoeg wensen, maar stapje voor stapje!

Heb je naast verlichting nog andere aanpassingen aan je auto gedaan?

Igor: Overige aanpassingen aan mijn Audi H1 is het verlagen van de H&R, Stage 1 van HartogTuning (175PK/300NM), rode remklauwen en nog wat kleine dingetjes.